Hardlopen

Wekelijks samen met medewerkers van jouw bedrijf werken aan je (hardloop)conditie, hierdoor het gezondheidsbeleid optimaliseren en ziekteverzuim af laten nemen. Dat is het doel van ons, Voor Bedrijven’. Bij Be-running.nl zijn meerdere soorten bedrijfstrainingen mogelijk:

  • Clinic van 4 bijeenkomsten, waarbij uitleg gegeven wordt omtrent kleding, schoeisel en trainingsschema’s en daarnaast wordt er gelopen;
  • Training op locatie, de trainers komen naar het bedrijf toe op een vaste dag en vast tijdstip;
  • Training in het bos locatie St.Walrick, St.Frans & Leur/Hernen, te Wijchen.

U als bedrijf kunt net zoveel medewerkers inschrijven voor de loopgroepen als u wilt. Onze aanpak bestaat uit onderstaande stappen

Kennismakingsgesprek

Indien u als bedrijf wilt deelnemen aan Be-running voor Bedrijven, maken we met u vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek:

  • Lichten we de aanpak van Be-running.nl aan u toe
  • Bespreken we met u op welke wijze we de loopgroepen binnen uw bedrijf kunnen promoten
  • Brengen wij de kosten in beeld na het gesprek ontvangt u van ons een plan van aanpak.
  • Team Intersport Snelders te Wijchen.

Trainingen

De trainingen starten op de gewenste dag en tijd. We verzamelen en vertrekken vanuit uw organisatie te Wijchen. Eventueel is er ruimte om te verkleden en gelegenheid om na afloop te douchen bij de organisatie. We trainen in diverse groepen met verschillende niveaus ( 1-2 & 3 ) onder begeleiding van ervaren trainers Paul Eichelsheim van Be-running.nl en Be-fit

Doelen

Iedere deelnemer bepaalt uiteindelijk zelf waar hij voor traint! Fit worden, fit blijven, conditie verbeteren of toewerken naar een bepaald evenement, de deelnemer bepaalt. Samen met iedere deelnemer werken we een individueel plan uit, met haalbare doelstellingen. Over het verloop van dit plan heeft u regelmatig contact met Paul Eichelsheim.

Ook nemen we regelmatig deel aan één van de georganiseerde loopevenementen in de omgeving van Wijchen & Nijmegen. Deelnemers aan ‘Be-running voor bedrijven’ bepalen zelf of zij hieraan deel willen nemen.

Extra

  • Voor alle deelnemers aan Be-running.nl verzorgen we een aantal keer per jaar informatieavonden. Tijdens deze avonden krijgt u informatie van deskundigen over allerlei zaken die met hardloopsporten in verband staan (voeding, training, kleding etc).

Tarieven: Op aanvraag

Team Amacom, The Amazing Company B.V.

Deelnemer sinds 2017-2018-2019-2020

 

Leave a Comment