Hallo graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Paul Eichelsheim en ik ben 47 jaar. Ik ben een gediplomeerde sporterverzorger, conditie- herstel/looptrainer, runningtherapeut Wijchen.
Als sportverzorger in opleiding, ben ik begonnen in 2005 bij  ScNec (amateurs) 1e elftal, en later ook bij Nec Nijmegen BVO voetbalschool (C1 en de A1) In 2009 heb ik de overstap gemaakt naar het betaalde voetbal bij
FC Den Bosch (1e elftal en belofte). Ik heb samen gewerkt met de volgende trainers: Theo bos, Marc Brys, Alfons Groenendijk, Jan Poortvliet, Ruud Kaiser, Rene van Eck, en Wiljan Vloet. En nu seizoen 18/19 met Wil Boessen.

 

Mijn grootste passie is hardlopen. Doe graag aan trail run. Wanneer ik op vakantie ben zoek ik graag de bergen op om te gaan hardlopen (Oostenrijk)
Sinds 2013 deel ik mijn passie met het geven van hardloopclinic`s voor jong en oud van beginners- beginners+ tot gevorderde lopers. 
Meer informatie hierover kunt u vinden op de site. Wil jij nu ook leren hardlopen of zelfs beter worden dan kan ik u daarbij helpen. Meld je dan vrijblijvend aan via de contactlijst. Ik geef graag iedereen de kans om het hardlopen te leren/ervaren en bied dan ook geheel vrijblijvend 2 gratis hardlooptraining aan.
Tot snel!