Conditie en Hersteltrainingen

De Rehaboom is een methodische aanpak binnen de sportrevalidatie. Tegenwoordig wordt actieve revalidatie boven rust gekozen. Om na een periode van niet sporten je conditie of terugkerend van een blessure je conditie op te bouwen, wordt gebruik gemaakt van de methode Rehaboom. Speerpunten binnen deze revalidatie zijn opbouw van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Er wordt individueel op maat voor u een schema gemaakt en onder begeleiding gegeven. Geschikt voor alle sporttakken!

Bij een blessure kan altijd het beste een arts of fysiotherapeut worden geraadpleegd. Pas na de diagnose, behandeling of goedkeuring kan verantwoord worden gestart met de revalidatie- of hersteltraining. Zonder professionele begeleiding is de kans groot dat de aansluiting naar een groepstraining of het spelen van wedstrijden te vroeg plaats vindt met als gevolg dat de speler weer geblesseerd kan raken. Met sport specifieke revalidatie- of hersteltraining kan deze terugval worden beperkt. Meer weten!! maak dan een afspraak, want als gediplomeerd Conditie- en hersteltrainer volgens het Rehaboom-principe help ik u graag op weg.

 

Blessure? Overleg met je trainer.

Heb je een blessure opgelopen? Dan kun je dat aan je trainer melden, deze kan je een advies geven over het aanpassen van de training. Indien je door je blessure helemaal niet kunt hardlopen kan je het doorgeven via info@www.be-running.nl of meld het met een WhatsApp bericht. Uiteraard worden de gegevens vertrouwelijk behandeld.

Binnenkort vrijblijvend advies van een Fysiotherapeut.

Mochten de klachten aanhouden, dan hebben wij binnenkort een fysiotherapeut, Hij of Zij geven dan gratis een vrijblijvend advies.

Medical Taping

is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.