Paul geeft tijd en ruimte om jezelf op je eigen tempo te ontwikkelen tijdens het hardlopen. Daarnaast heeft Paul veel kennis over hardlopen en alles wat daarbij komt kijken, wat wordt toegepast in de trainingen. Deze kennis in combinatie met veel persoonlijke begeleiding is erg fijn om mee te werken! 💪🏼

FYSIOTHERAPEUT, KINDERFYSIOTHERAPEUT I.O. BIJ KINDERFYSIOTHERAPIE DAANEN DERKSEN – VERZORGER FC DEN BOSCH U15

 

 

Paul Eichelsheim is een hardlooptrainer, die zeer allround traint en niet louter focust op het hardlopen. Hij heeft namelijk niet alleen oog voor het hardlopen zelf, maar ook de voor de training van de rest van het lichaam. Dat maakt hem voor mij een perfecte coach, zowel op afstand via m’n sporthorloge, als ‘live’.
Daarnaast is Paul een prettig mens, die doelen stelt, daarop een perfect trainingsschema opstelt en en passant het laatste voetbalnieuws met je doorneemt. Aanrader dus!

 

 MEDIATRAINER | DAGVOORZITTER | PRESENTATOR | JOURNALIST |

    • Malden, Geldrland, Nederland

Mediatraining voor Politici

02-12-2019

Vanaf oktober 2019 heb ik hardloop-begeleiding gehad van Paul Eichelsheim van loopschool Be-running.nl in Wijchen.
Ik was en ben erg tevreden over Paul ; de training was steeds zeer effectief en dat bleek ook na vijf weken.  Vanaf een beginnersniveau lukte het toen al om de 7Heuvelennacht (7 kilometer met de nodige hoogtemeters er in) te lopen in een mooie tijd. De training was niet alleen zeer effectief, maar er was ook altijd een heel goede sfeer en gezelligheid.
Een aanrader !
Jan van Leeuwen

02-12-2019

De training die ik van Paul gekregen heb bij be-running.nl was erg gevarieerd en gericht op het lopen van de 7Heuvelennacht na jaren van niet hardlopen. Paul slaagde er in om ondanks de verschillende niveaus van de lopers toch een gezamenlijke training aan te bieden met persoonlijke aandacht voor iedereen. Zodat ieder voor zich in staat was om op zijn eigen niveau een goede prestatie te realiseren.  Ik heb het plezier in het hardlopen weer terug gekregen.

Met hartelijke en sportieve groet,

Liesbeth Bosman

Marijke v/d Aar (Amacom) schrijft.

De afgelopen maanden hebben we samen met Paul hard getraind en ons voorbereid op de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Het team van Amacom, The Amazing Company, was een samengesteld team van collega’s, waarin een aantal zich voorbereidden op hun eerste vijf kilometer run en anderen hun grenzen verlegden door de tien of vijftien kilometer te rennen! Paul heeft ons in de drie maanden voorafgaand aan de Vestingloop maar liefst twee keer per week op sleeptouw genomen. Iedere training was anders en had een andere focus. Dankzij alle tips en tricks heeft iedere collega naar tevredenheid de finish gehaald op zondag 27 mei! 2018 Een heel mooi proces, waar we trots op mogen zijn. Paul, bedankt!