02-12-2019

Vanaf oktober 2019 heb ik hardloop-begeleiding gehad van Paul Eichelsheim van loopschool Be-running.nl in Wijchen.
Ik was en ben erg tevreden over Paul ; de training was steeds zeer effectief en dat bleek ook na vijf weken.
Vanaf een beginnersniveau lukte het toen al om de 7Heuvelennacht (7 kilometer met de nodige hoogtemeters er in) te lopen in een mooie tijd.
De training was niet alleen zeer effectief, maar er was ook altijd een heel goede sfeer en gezelligheid.
Een aanrader !
Jan van Leeuwen


Marijke v/d Aar (Amacom) schrijft.

De afgelopen maanden hebben we samen met Paul hard getraind en ons voorbereid op de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Het team van Amacom, The Amazing Company, was een samengesteld team van collega’s, waarin een aantal zich voorbereidden op hun eerste vijf kilometer run en anderen hun grenzen verlegden door de tien of vijftien kilometer te rennen! Paul heeft ons in de drie maanden voorafgaand aan de Vestingloop maar liefst twee keer per week op sleeptouw genomen. Iedere training was anders en had een andere focus. Dankzij alle tips en tricks heeft iedere collega naar tevredenheid de finish gehaald op zondag 27 mei! Een heel mooi proces, waar we trots op mogen zijn. Paul, bedankt!


02-12-2019

De training die ik van Paul gekregen heb bij be-running.nl was erg gevarieerd en gericht op het lopen van de 7Heuvelennacht na jaren van niet hardlopen.

Paul slaagde er in om ondanks de verschillende niveaus van de lopers toch een gezamenlijke training aan te bieden met persoonlijke aandacht voor iedereen.

Zodat ieder voor zich in staat was om op zijn eigen niveau een goede prestatie te realiseren.

Ik heb het plezier in het hardlopen weer terug gekregen.

Met hartelijke en sportieve groet,

Liesbeth Bosman