Sindskort (18-01-2020) ben ik ook een gediplomeerd fitnesstrainer met een erkend diploma van NL-Actief/Fit!vak en van Europees erkend EREPS Fitnesstrainer A opleiding. Als fitnesstrainer of fitnessinstructeur ben ik gespecialiseerd op het gebied van anatomie, inspanningsfysiologie, blessurepreventie, voedingsleer, inspanningsfysiologie en trainingsleer. Binnenkort zal ik met iets nieuws komen mbt hardlopen en krachttraining. Meer weten stuur dan een mailtje naar info@be-running.nl


Conditie en Hersteltrainingen nodig.


De Rehaboom is een methodische aanpak binnen de sportrevalidatie. Tegenwoordig wordt actieve revalidatie boven rust gekozen. Om na een periode van niet sporten je conditie of terugkerend van een blessure je conditie op te bouwen, wordt gebruik gemaakt van de methode Rehaboom. Speerpunten binnen deze revalidatie zijn opbouw van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Er wordt individueel op maat voor u een schema gemaakt en onder begeleiding gegeven. Geschikt voor alle sporttakken!

 

 

Bij een blessure kan altijd het beste een arts of fysiotherapeut worden geraadpleegd. Pas na de diagnose, behandeling of goedkeuring kan verantwoord worden gestart met de revalidatie- of hersteltraining. Zonder professionele begeleiding is de kans groot dat de aansluiting naar een groepstraining of het spelen van wedstrijden te vroeg plaats vindt met als gevolg dat de speler weer geblesseerd kan raken. Met sport specifieke revalidatie- of hersteltraining kan deze terugval worden beperkt. Meer weten!! maak dan een afspraak, want als gediplomeerd Conditie- en hersteltrainer volgens het Rehaboom-principe help ik u graag op weg.


 

 

Medical Taping

is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.